Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Παπανώτας: “Στεναχωρήθηκα, δεν ήταν έντιμη η συμπεριφορά τους απέναντί μου”

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Ηλία Σκουλά έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, όχι για το Happy Day, πολλά beef και φασαρία! Ελπίζω του χρόνου να είμαστε πιο ήρεμα, να τους φωτίσει όλους το Άγιο Πνεύμα, να ηρεμήσουμε λίγο. Θα ήθελα να ξεχάσω το beef με τον Κασσελάκη, με στεναχώρησε και με πλήγωσε. Στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήταν έντιμη η συμπεριφορά τους απέναντί μου, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Ένα συγγνώμη χρειάζομαι, τίποτα άλλο», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σε ερώτηση για τη Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Δεν θέλω να μιλάω για τη συγκεκριμένη γυναίκα, οι απόψεις μου είναι γνωστές. Οι άνθρωποι που δεν τηρούν τη δεοντολογία στην τηλεόραση, θα έπρεπε να απομακρύνονται από αυτήν. Στη δική μου περίπτωση δεν τήρησαν τη δεοντολογία, αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα, να τακτοποιηθούν κάπου. Και να έχουν βάλει μυαλό, ώστε στην επόμενη απόπειρά τους για τηλεοπτική εκπομπή να μπορέσουν να τηρούν τη δεοντολογία».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!