Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλέξης Κούγιας για Γιώργο Λιάγκα: “Εξέδωσα πολύ σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του είμαι μετανιωμένος”

Στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε κατά του Γιώργου Λιάγκα αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια.

Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε μετανιωμένος για όσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα και τόνισε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει την απόλυση κάποιου άλλου ανθρώπου.

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Θέλω να σας πω κάτι, γιατί μου αρέσει να τιμώ τα παντελόνια που φοράω. Είχα μία πολύ σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα, τον αποκάλεσα σίχαμα και ζήτησα να απολυθεί από τον ΑΝΤ1. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό και σας το λέω αυτό. Είχα ενοχληθεί, παραμονές των εκλογών, γιατί δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα υπάρχει δημοσιογράφος να υποστηρίζει με τέτοιο ακραίο τρόπο τον αρχηγό ενός κόμματος. Επέλεξε να είναι αρχηγός ενός αριστερού κόμματος και το μόνο που πρόβαλε είναι μία χλιδή. Είδα μία επίθεση του Λιάγκα προς τον Μητροπολίτη Κερκύρας για τον αμήχανο τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει αυτήν την επιλογή του Κασσελάκη με τις κάμερες.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει από κάποιον να απολυθεί, όσο δυνατός και να είναι. Κι επειδή εγώ πράγματι έχω πολύ στενή σχέση με τον Θοδωρή Κυριακού, δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να τον απολύσει. Όμως από την άλλη μεριά δεν είναι σωστά αυτά που κάνει ο Γιώργος και θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Κι αυτόν τον ξέρω πολλά χρόνια, αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι αν πλήξουμε όπως πλήττουμε αυτόν τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει η ελληνική κοινωνία να ζει, είναι σαν να πριονίζουμε τα πόδια μας».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!