Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Χατζηστεφανή για τη χρεοκοπία της εταιρείας της: “Δεν μπορούσα να πληρώσω μισθούς, δεν κοιμόμουν για έξι μήνες”

Τη Μαρία Χατζηστεφανή υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) στο πλατό της εκπομπής τους η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν η εταιρεία της έφτασε στο χείλος της χρεοκοπίας, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τις αδελφές Kardashian.

«Ζορίστηκα πάρα πολύ οικονομικά. Στο δεύτερο βιβλίο μου ξεκινάω με το πώς σχεδόν χρεοκοπήσαμε πριν από μερικά χρόνια. Πήρα κάποια ρίσκα, κάποιες αποφάσεις να λανσάρουμε καινούργια προϊόντα, όταν δεν υπήρχε αρκετό χρήμα για αυτό. Βρέθηκα σε ένα σημείο να έχουμε πάρα πολύ στοκ, να μην πουλάει και να μη μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συνεργάτες», περιγράφει η Μαρία Χατζηστεφανή.

«Κάθε καλός επιχειρηματίας εκεί φαίνεται, στις δυσκολίες. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, δεν μπορούσα να κοιμηθώ για έξι μήνες, κάθε μέρα έπαιρνα τηλέφωνο να βρω τρόπους να πληρώσω με δόσεις, έπρεπε να χάσουμε πολύ κόσμο. Αυτά συμβαίνουν στις εταιρείες, ανεβαίνουν και κατεβαίνουν», συμπληρώνει στην αφήγησή της η επιχειρηματίας του «Dragons Den».

«Ήταν ένα προϊόν που είχαμε, κάτι καθαριστικά pads για απολέπιση, και βρέθηκαν στα χέρια της Kylie Jenner. Της τα έδωσε ένας make-up artist, γιατί αυτή είχε ακμή. Ήταν 16 χρονών ακόμα, το έβαλε στο Instagram και άρχισαν να μας παίρνουν τηλέφωνα, να μας στέλνουν mails. Οπότε σκέφτηκα να κάνουμε ένα deal με τις Kardashian, μας απάντησε την άλλη μέρα και κάναμε δύο καμπάνιες το 2015», ανέφερε στη συνέχεια η Μαρία Χατζηστεφανή.

«Είναι τρομερά επαγγελματίες, περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί, είναι πάντα στην ώρα τους και δεν έχουν καθόλου ύφος ντίβας», επισημαίνει η Μαρία Χατζηστεφανή για τη συνεργασία της με τις αδελφές Kardashian.






Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!