Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Good Job Nicky: Μιλά πρώτη φορά για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του- “Έχω σκεφτεί να αλλάξω και το όνομά μου”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Good Job Nicky στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μιλά για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του, το αγαπημένο του νησί την Πάρο και την σκέψη να μείνει μόνιμα αλλά και για την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει και χαίρομαι. Έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο. Αποφάσισα να τα διαγράψω όλα και την επόμενη μέρα αποφάσισα να ξυρίσω και τα μαλλιά μου. Το “Good Job Nicky” το λέω συχνά στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό. Έχω σκεφτεί να αλλάξω και το όνομά μου. Θα σκεφτόμουν να μείνω μόνιμα στην Πάρο όπως η μαμά μου, αλλά όταν νιώσω ότι μου αξίζει», είπε αρχικά ο Νικόλας Βαρθακούρης.

Μιλώντας για τους γονείς του δήλωσε: «Όταν κοιτάω την μητέρα μου νιώθω ελευθερία. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συμβουλεύσω τον πάτερα μου ως νέος καλλιτέχνης εκείνος ξέρει. Ο πατέρας μου Γιάννης Πάριος είναι ερμηνευτής, δεν είναι τραγουδιστής. Συγκινούμαι συχνά όταν τον ακούω. Ο πατέρας μου παίζει champion league και εγώ ακόμα παίζω Super League».

Σχετικά με την Eurovision σημείωσε ότι θα συζητούσε ξανά να συμμετάσχει: «Σε προσωπικό επίπεδο με φαντάζομαι νικητή. Το τραγούδι το έχουμε. Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. “Σιγανά και ταπεινά” είναι ένα μότο που μου έχει μάθει η μητέρα μου. Αν είχα μια πρόταση που να μου άρεσε για παρουσίαση θα το σκεφτόμουν», αποκάλυψε ο Good Job Nicky.Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!