Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διονύσης Σχοινάς: “Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα, από το ότι είμαι Ρομά μέχρι το ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία”

Ο Διονύσης Σχοινάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αντώνη Λαγουδάκη, με αφορμή το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Χαβάη».

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα, από το ότι είμαι Ρομά μέχρι το ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία».

Όσα είπε ο Διονύσης Σχοινάς

«Με την Καίτη είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, στο 80% κολλήσαμε. Υπάρχουν ακόμα ζήλειες στην σχέση μου με την Καίτη, όταν δώσει δικαίωμα όμως κάποιος. Θα χαρακτήρα την σχέση μου μαζί της με το τραγούδι ‘Εσένα μόνο’. Τις κρίσεις τις αντιμετωπίσαμε με γέλιο, έβαζαν στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί μετά τον γάμο. Μαλώνουμε με επίπεδο όταν τσακωνόμαστε, αν φύγει λίγο η φωνή θα πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου, θα κάνω μια βόλτα και θα γυρίσω και θα φιλιόμαστε» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Είναι πολύ όμορφα να είσαι με την Καίτη, δεν ξέρω αν είναι πεπρωμένο αλλά με το που βρεθήκαμε ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί», λέει ο Διονύσης Σχοινάς.

«Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα», λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!