Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόστολος Λύτρας: Ο λόγος που δεν έχει εξεταστεί το αυτοκίνητο στο οποίο έγινε ο άγριος ξυλοδαρμός της συζύγου του

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέλυσε στη Super Κατερίνα τα δεδομένα για τον λόγο που δεν έχει εξεταστεί ακόμα το αυτοκίνητο όπου ο Απόστολος Λύτρας άσκησε σωματική βία στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Όσα είπε ο Σπύρος Μπαλάσκας

«Επικουρικά θα έπρεπε να εξεταστεί το αυτοκίνητο. Από τη στιγμή που έχουμε καθ’ ομολογίαν δράστη, ανάλυση του συμβάντος και μία πλήρη προανάκριση που όλα εγγράφονται μέσα και να εξεταστεί επικουρικά θα είναι τυπικός ο λόγος. Βεβαίως, θα έπρεπε να υπάρχει τυπικός λόγος, αλλά δεν έχει ουσία ιδιαίτερη ουσία σε όλη την υπόθεση από τη στιγμή που έχουμε καθ’ ομολογίαν δράστη.

Όσον αφορά την εξέταση του αυτοκινήτου, πηγαίνει στον τομέα με τα πειστήρια, όπου καταδεικνύεται από τα ευρήματα ότι αυτή η πράξη τελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν θα αλλάξει τίποτα, απλά θα γραφτεί σε ένα χαρτί ότι η πράξη του ξυλοδαρμού ετελέσθη μέσα στο αυτοκίνητο, πράγμα το οποίο δεν έχει αρνηθεί κανένας… Να εξεταστεί, αλλά δεν υπάρχει λόγος» ανέφερε.

«Αν έψαχναν άγνωστο δράστη για ένα επεισόδιο που έχει γίνει μέσα στο αυτοκίνητο, τότε θα εξέταζαν το αυτοκίνητο για αποτυπώματα και ίχνη DNA. Επίσης, θα εξεταζόταν κι η σκάλα αν συνέχιζαν να επιμένουν κι οι δύο ότι ήταν πτώση» συμπλήρωσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!