Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέα υπόθεση κακοποίησης από γνωστό δικηγόρο: Γιατί μήνυσε ο ένας τον άλλο;

Δεύτερη καταγγελία για κακοποίηση, που αφορά γνωστό ποινικολόγο, μετά την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Μια 43χρονη δικηγόρος καταγγέλλει για σωματική και λεκτική βία 70χρονο πρώην σύντροφο, εργοδότη και γνωστό δικηγόρο.

Γιατί μήνυσε ο ένας τον άλλο;

«Από ό,τι φαίνεται σε αυτήν την περίπτωση, τον περασμένο Απρίλιο, υπέβαλε ο ένας μήνυση στον άλλον», λέει, μιλώντας στην «Κοινωνία ώρα Mega», ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Πρόκειται για μία σχέση εξωσυζυγική που, από ό,τι κατήγγειλε η κοπέλα, άρχισε να την χτυπάει μέσα στο αυτοκίνητο, τις έριξε μια-δυο σφαλιάρες και της τράβηξε τα μαλλιά, του υπέβαλλε μήνυση αλλά υπέβαλλε και αυτός μήνυση ότι τον χτύπησε. Η υπόθεση εξελίσσεται, θα έχουμε μια συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. Είναι σημαντικό να δούμε αν υπάρχουν ιατροδικαστικά ευρήματα. Εδώ, η νόμιμη σύζυγος του δικηγόρου τον υποστηρίζει, είναι μαζί του, μιλάει και αυτή για απειλή από την ασκούμενη δικηγόρο».

Όπως λέει ο ίδιος: «Όταν ξεφύγει το πράγμα και φτάσει στην Αστυνομία και τα δικαστήρια και στα ΜΜΕ μετά βγαίνουν και άλλα πράγματα. Είδατε και στην υπόθεση του κ. Λύτρα, τώρα το πράγμα έχει πάει στο οικονομικό».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!