Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Πήγαινα στο γύρισμα για να μπορώ να τρώω, αλλιώς την έβγαζα με ένα καλαμάκι”

Λίγο πριν την πρεμιέρα για την καλοκαιρινή περιοδεία του Δον Κιχώτη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη την κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη την Κυριακή στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο απρόσμενο καλλιτεχνικό του ξεκίνημα και τα δυο πρώτα χρόνια στην Αθήνα που δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό.

Όσα είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογήθηκε πως «ένα πρωινό μου λέει ένας φίλος μου, «ένας Κουτσομύτης κάνει μια ταινία και θα κάνει κάστινγκ, θα πάω και μετά πάμε να πιούμε έναν καφέ». Πάω και γω εκεί, κάθομαι, με ρώτησε ο βοηθός του Κουτσομύτη αν είμαι και γω για το κάστινγκ, του απάντησα πως περίμενα τον φίλο μου και εκείνος μου είπε δεν μπαίνεις και συ μέσα;». Μπήκα, μίλησα με τον κ. Κουτσομύτη, με βλέπει και… παίρνει εμένα και δεν παίρνει τον φίλο μου! Όχι γιατί ήμουν καλύτερος, αλλά του άρεσε η φυσιογνωμία μου».

«Για μια βδομάδα ξεκίνησα και έμεινα δυο χρόνια στην Αθήνα κάνοντας ταινίες. Αυτά ήταν τα πιο ωραία μου χρόνια γιατί πραγματικά εκεί δεν είχα τίποτα να φάω. Τίποτα. Με φιλοξενούσε ο φίλος μου, συνέχεια πήγαινα με τα πόδια γιατί δεν είχα ούτε λεωφορείο να πάρω και κάθε μέρα πήγαινα στο γύρισμα γιατί έκαναν break και έβγαζαν για να φάμε. Πήγαινα για να μπορώ να τρώω, αλλιώς την έβγαζα με ένα καλαμάκι το μεσημέρι και ένα καλαμάκι το βράδυ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!