Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θέμης Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: “Δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη”

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κακοποίησε σωματικά τη σύζυγό του.

Όσα είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» τόνισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, δεν πίστευε τα λεγόμενα του τραγουδιστή, σχολιάζοντας: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!