Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Λιάγκας για τον Απόστολο Λύτρα: “Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο, βλέπουμε έναν κραταιό να καταρρέει”

Με το θέμα του Απόστολου Λύτρα ξεκίνησε και σήμερα «το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας.

Αφού προβλήθηκαν τα όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος, όταν πήγε να παραδοθεί στο Α.Τ Παλλήνης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση, επισημαίνοντας ότι σε ανθρώπινο επίπεδο τον λυπάται.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Μπορεί να ξανασηκωθεί στα πόδια του ο άνθρωπος και το εύχομαι. Εύχομαι πραγματικά να μεταμεληθεί, να ζητήσει συγγνώμη, θα τιμωρηθεί και είναι προφανές. Βλέπουμε τώρα την πτώση ενός επιστήμονα, ενός ανθρώπου κραταιού που έβγαινε στα κανάλια και αναλάμβανε δυνατές περιπτώσεις. Κοιτάχτε πώς τα φέρνει η ζωή! Εκεί που βγαίνεις στα κανάλια και χρησιμοποιείς τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους… Πού οι εκπομπές έβαλαν κατά των τριών παιδιών του κ. Λύτρα και λέει ότι δεν τα προστατεύουμε;

Δε θα πω το απλό επιχείρημα, ότι αν δεν ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, δεν θα το έπαιζαν οι εκπομπές, άρα δε θα το μάθαιναν τα παιδιά… Ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή πώς μπορεί να προστατέψει τα παιδιά; Τι μπορούμε να μην παίξουμε το ρεπορτάζ; Κι άντε αυτή η εκπομπή αποφασίζει να μην το παίξει, τα δελτία δε θα το παίξουν; Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μάθουν τι έχει γίνει με τη μαμά και τον μπαμπά τους» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Από την άλλη θέλω να σας πω κάτι ανθρώπινα. Ναι βλέπουμε την πτώση ενός ανθρώπου. Να μη συμβεί σε κανέναν. Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Βλέπουμε έναν άνθρωπο κραταιό που καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά, αλλά ποιος του έφταιξε; (…) Ό,τι μήνυμα και να είδε -γιατί από χθες κυκλοφορεί αυτό- δικαιολογεί τέτοια βίαιη κι απαράδεκτη συμπεριφορά; Ο Σοφός είπε χθες ότι τη χτύπησε 30 φορές. Ούτε μποξέρ για να πάρει τη χρυσή ζώνη, δε θα χτύπαγε με 30 χτυπήματα τον αντίπαλό του».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!