Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόστολος Λύτρας: Τι λέει ο δικηγόρος του για την Σοφία Πολυζωγοπούλου – Μαλλιά κουβάρια Λιάγκας με Καλύβα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην Αστυνομία, όταν η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button στο κινητό της, μόλις λίγα 24ωρα μετά τον ξυλοδαρμό της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο μπήκαν στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του ποινικολόγου, για να πάρουν προσωπικά αντικείμενά του. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Όσα είπε ο Απόστολος Λύτρας

Στο Πρωινό, ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής, περιέγραψε από τη δική του πλευρά το περιστατικό, αναφέροντας τα εξής: «Ο κος Λύτρας έχει φύγει από το σπίτι, διαμένει αλλού και φυσικά δεν έχει πλησιάσει την κα Πολυζωγοπούλου και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες παρακολούθησης συμβουλευτικού προγράμματος. Έπρεπε να παραληφθούν από το σπίτι κάποια αντικείμενα.

Υπήρχε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων ότι θα παραλάβει κάποια στιγμή κάποια προσωπικά αντικείμενα. Στο πλαίσιο αυτής της προσυνεννόησης εμφανίστηκε χθες η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα συνοδεύοντας την μεγάλη τους κόρη προκειμένου να μπει στο σπίτι και να πάρει κάποια προσωπικά πράγματα του πατέρα της. η κα Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button. Δεν υπήρχε λόγος να πατηθεί εκείνη τη στιγμή. Αν πράγματι αναζητείται ο κος Λύτρας δεν το γνωρίζω. Μίλησα μαζί του και δεν γνωρίζει κάτι».

Οι διαφωνίες των δημοσιογράφων της εκπομπής με τον κ. Πανταζή για τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν στο σπίτι της κ. Πολυζωγοπούλου η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα με την κόρη τους, ανέβασε πάρα πολύ τους τόνους και η ενότητα ολοκληρώθηκε άρον άρον με έναν απρόσμενο καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!