Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας: Καρέ – καρέ όσα έγιναν στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και οδήγησαν στη σύλληψη της πρώην συζύγου του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Όλο το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου, Γιώτα Κηπουρού, το κουμπί του panic button μόνο τυχαία δεν πατήθηκε από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου σύμφωνα με όσα ακούστηκαν αρχικά, ενώ αποκάλυψε πως δικηγόρος της αναλαμβάνει ο Θέμης Σοφός.

Όλα άρχισαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης 18/6 όταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τη μια από τις δυο κόρες τους αλλά και έναν συνεργάτη από το γραφείο του ποινικολόγου, επισκέφθηκαν το σπίτι όπου διαμένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα, προκειμένου όπως ισχυρίστηκαν, να πάρουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του δικηγόρου.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μπήκε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού με τα κλειδιά που είχε διατηρήσει στην κατοχή του ο Απόστολος Λύτρας, κάτι που αποτελεί παράβαση των περιοριστικών μέτρων που του έχουν τεθεί. Ο αστυνομικός που βρίσκεται έξω από το σπίτι τους φώναξε πως αυτό που κάνουν απαγορεύεται προτρέποντάς τους να βγουν έξω, το ίδιο έκανε και ο πατέρας της κακοποιημένης δικηγόρου που βρισκόταν στο σπίτι.

Την ίδια ώρα η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενημέρωσε τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό ο οποίος της επεσήμανε πως πρέπει να πατήσει το κουμπί πανικού, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σπίτι της άντρες της άμεσης δράσης που μετέφεραν στο τμήμα την πρώην σύζυγο του δικηγόρου και τον συνεργάτη του.

Στο τμήμα πήγε και η Σοφία Πολυζωγοπούλου η οποία κατέθεσε μήνυση για παραβίαση δυο όρων της δικαστικής απόφασης, καθώς ο ποινικολόγος διατήρησε στην κατοχή του τα κλειδιά του σπιτιού τους αλλά και γιατί δημιούργησε με την πρώην σύζυγό του μια ομαδική συνομιλία στο viber στην οποία πρόσθεσαν και έστελναν κάποια μηνύματα.

Τα μηνύματα αυτά ήταν οικονομικής φύσεων και κατά την Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν και μια απειλητική διάθεση.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!