Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντρέας Γεωργίου: “Αυτός ο κύριος παρενοχλεί κορίτσια με διάφορα σεξουαλικά σχόλια” – Η λεκτική επίθεση που δέχτηκε

Λεκτική επίθεση δέχτηκε ο Αντρέας Γεωργίου, μετά από παρατήρηση που έκανε σε άνδρα ο οποίος παρενοχλούσε κορίτσια στα social media.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ακούγεται ένας άντρας να του επιτίθεται. Στην ανάρτηση, εξήγησε πως πρόκειται για κάποιον που παρενοχλεί κορίτσια με σχόλια σεξουαλικού χαρακτήρα στο Instagram και αφού του έκανε παρατήρηση, εκείνος του έστειλε βίντεο, στο οποίο τον βρίζει.

Όσα είπε ο Αντρέας Γεωργίου

«Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Έχεις την εντύπωση ότι είσαι ο δερβέναγας της κομπλεξικής παρέας; Άη σιχτίρ από κει, όλα τα αποβράσματα της κοινωνίας βγαίνουν στο κανάλι να πουλήσουν πνεύμα», ακούγεται να λέει ο άνδρας στο βίντεο.

Στη συνέχεια ο Αντρέας Γεωργίου με ένα μήνυμα που συνόδευε το βίντεο εξήγησε ότι: «Αυτός ο κύριος παρενοχλεί κορίτσια στο Instagram με διάφορα σεξουαλικά σχόλια. Όταν του έκανα παρατήρηση μου έστειλε αυτό το βίντεο.

Του υποσχέθηκα ότι εάν δεν ζητήσει συγνώμη θα τον μάθει όλη η Ελλάδα σήμερα. Δεν με πήρε στα σοβαρά. Έχω όλα του τα μηνύματα μαζί με ηχητικά που μιλάει και μάλιστα συγκρίνει τα κορίτσια με τα παιδιά του. Ο ανώμαλος. Προσοχή στα σοσιαλ παιδιά. Δεν ξέρουμε ποτέ ποιος είναι πίσω από μια οθόνη. Θα δημοσιεύσω όλα του τα μηνύματα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!