Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε για τις κοινές φωτογραφίες με τον Απόστολο Λύτρα

Σοκαρισμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου με τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, τον οποίο είχε φιλοξενήσει πολλές φορές στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, αποκάλυψε πως έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων λόγω κάποιων κοινών φωτογραφιών που είχε βγάλει στο παρελθόν με τον Απόστολο Λύτρα.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Όλοι γνωρίζουμε τον κύριο Λύτρα. Έχει έρθει κι εδώ. Και λόγω της δουλειάς, οφείλω να επικοινωνήσω μαζί του, και έχω επικοινωνήσει μαζί του, κι εννοείται κι απ’ έξω τον έχουμε δει κι έχουμε βγάλει και φωτογραφίες. Είναι ένας ποινικολόγος, όπως όλοι, που συνεργαζόμαστε. Με την υπόθεση της Ιωάννας (Παλιοσπύρου) όσες φορές είχαμε συνομιλήσει ήταν πάντα ευγενέστατος.

Δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Οπότε, βλέποντας κάτι τέτοιο, σοκαρόμαστε. Αλλά, από το να βγάλεις μια φωτογραφία με έναν άνθρωπο που δε γνωρίζεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, και να αρχίσετε να βρίζετε κάποιον επειδή έχετε βγάλει μια φωτογραφία… Παιδιά, μη το φτάνουμε στα άκρα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!