Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φωτεινή Πετρογιάννη κατά Ζήνας Κουτσελίνη για Απόστολο Λύτρα: “Ποιος χ@στηκε για το αν καταστράφηκε η καριέρα του”

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η Ζήνα Κουτσελίνη μετά την ομολογία του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και την ατάκα ότι «πλήττεται η καριέρα του». Η ατάκα αυτή προκάλεσε τον θυμό του δημοσιογράφου της εκπομπής της, Δημήτρη Μαρέδη, ενώ σχολιάστηκε αναλυτικά σήμερα 18 Ιουνίου από τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του στο Πρωινό.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της τοποθέτησης-αιχμής της Ρούλας Κορομηλά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη. «Πριν από λίγο καιρό είχαμε έναν μπακάλη που βίαζε ένα παιδάκι. Βρέθηκε κανείς να πει ότι έχασε η μπακαλική; Γιατί το κάνουμε αυτό;» είπε.

Όσα είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη

«Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να μπω στα παπούτσια ενός ανθρώπου που πλήττεται από μία καταγγελία, πώς μπορεί να αισθάνονται οι άνθρωποι που είναι φίλοι και συνεργάτες του. Εδώ όμως δε μιλάμε για καταγγελία, μιλάμε για ομολογία, για μία ανατριχιαστική κατάθεση μίας γυναίκας που σαπακιάστηκε στο ξύλο και δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν είναι καταγγελία. Έχουμε ανατριχιάσει όλοι με την κατάθεση και δε μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από αυτή τη γυναίκα που μάτωνε και κατάπινε τα αίματά της. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ποιος χ@στηκε -και συγγνώμη που το κάνω, δεν το έχω κάνει τρία χρόνια- για το αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου. Αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου, φταίει ένας άνθρωπος. Ο συγκεκριμένος. Δεν μας νοιάζει όμως, ας το σκεφτόταν. Και δεν μας νοιάζει αν κατέστρεψε την καριέρα του γιατί πιθανότατα κατέστρεψε την οικογένειά του» είπε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Τάσος Τεργιάκης πήρε τον λόγο και επεσήμανε ότι «ντρέπομαι με αυτό που άκουσα χθες. Τα λόγια που άκουσα με τον τόνο της φωνής, με το ύφος που προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον κ. Λύτρα. Ο καθένας από εμάς θα τον άγγιζε αν ήταν δικό του πρόβλημα και όχι θα είχε κάνει έκρηξη. Ακόμα και ο πατέρας και ο αδελφός μου να ήταν θα τους γύριζα την πλάτη για πάντα αν ερχόταν μία γυναίκα με αίματα και μου έλεγε ότι με χτύπησε ο άνθρωπός μου».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τα μεγάλα αυτά κοινωνικά θέματα που για εμένα είναι βαθιά πολιτικά. Όταν αναδεικνύεις τα κοινωνικά ξέρεις ότι κάποια στιγμή, μοιραία θα συμβεί, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον ίσκιο σου. Είναι μια φράση που μου αρέσει να την λέω γιατί είναι μια πραγματικότητα. Αναμετριέσαι κάποια στιγμή με τη σκιά σου κι εκεί δείχνεις αν είσαι ψηλότερος ή πιο κοντός από τη σκιά σου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!