Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Παλιοσπύρου για Απόστολο Λύτρα: “Έχω διαβάσει την κατάθεση της συζύγου του 2-3 φορές, κάθε φορά με πιάνει ταχυπαλμία”

Το δικό της σχόλιο για την κατάθεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου σχετικά με τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα έκανε το πρωί της Τρίτης 18/6 η Ιωάννα Παλιοσπύρου. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που εκπροσωπήθηκε νομικά από τον Απόστολο Λύτρα και τη σύζυγό του στην υπόθεση με το βιτριόλι, βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου ανέφερε,

Όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Από χθες, έχω διαβάσει άλλες 2-3 φορές την κατάθεσή της και κάθε φορά με πιάνει ταχυκαρδία με αυτά που περιγράφει. Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία ήταν η δικηγόροι μου στη δική μου νομική περιπέτεια. Τους έχω ζήσει πολύ και πάντα η εικόνα που είχα ήταν ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού, δεν μου είχαν δώσει καμία ένδειξη ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει.

Αυτό που καταλαβαίνω μέσα από την περιγραφή της, ενώ στην αρχή είχε ειπωθεί ότι κι εκείνη προσπάθησε να τον καλύψει, βλέπω ότι προσπαθεί να κάνει μια διαχείριση της κατάστασης, να διασφαλίσει αρχικά την ασφάλεια του παιδιού της, κι αφού εξασφάλισε και τη δική της, τότε μίλησε. Δεν είχε την πρόθεση να τον καλύψει…».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!