Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Άβα Γαλανοπούλου διασκέδασαν στο Posidonio! (ΦΩΤΟ)

Theodoridoy_se_Ploytarho3

Δυναμικό ήταν κι αυτό το τριήμερο στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Το βράδυ της Παρασκευής, στο Posidonio διασκέδασε η Νατάσσα Θεοδωρίδου όπου τραγούδησε τις επιτυχίες της «Κόκκινη γραμμή» και «Φεγγάρι μου» όταν της παραχώρησε το μικρόφωνο, ο Γιάννης Πλούταρχος. Η Θεοδωρίδου μάλιστα εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Πλούταρχο.

Theodoridou_se_Ploutarho1 Theodoridou_se_Ploutarho2. Theodoridou_se_Ploytarho4 Theodoridoy_se_Ploutaho5 Theodoridoy_se_Ploytarho3

Το Βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε εκεί η η Άβα Γαλανοπούλου, η οποια διασκέδασε με την παρέα της, καθώς μια φίλη της είχε τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός, ευδιάθετη και ευγενική είχε μια φιλική κουβέντα με τον Γιάννη Πλούταρχο στο καμαρίνι του. Την ίδια βραδιά, διασκέδασε κι ο Χάρης Ακριτίδης, που ερμήνευσε κι ένα τραγούδι.

Akritidis_se_Ploutarho Galanopouloy_se_Ploytarho

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τις καθηλωτικές ερμηνείες του σε τραγούδια του, που έχουμε λατρέψει γίνεται ένα με τον κόσμο.

Οι  νέες επιτυχίες του «Μια καλησπέρα», «θέμα χρόνου», «προσχηματικά», «φονιάς»  δίνουν τέτοιο παλμό, που σείεται το Posidonio.

Ανεβασμένη κρατά τη διάθεση ο Χρήστος Μενιδιάτης ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του ενώ το νέο του τραγούδι « τα κλειδιά» έχει  αγαπηθεί.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εντυπωσιάζει και το τραγούδι της «Αμαρτίες» αρέσει πολύ. Ξεχωρίζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το Posidonio στις εορτές θα λειτουργήσει ΚΥΡΙΑΚΗ του Πάσχα και ΔΕΥΤΕΡΑ του Πάσχα.

Ploutarchos3.Posidonio Menidiatis1.Posidonio Papadopoulou1.Posidonio Avramopoulos.Posidonio

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!