Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: “Κι εκείνος ενώ συζητούσε με το κανάλι του, είχε βρεθεί σε άλλο κανάλι και συζητούσε”

Τη δική της απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει προ ημερών ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής του πως «γνωρίζω ότι η Ζήνα Κουτσελίνη γυρνοβολάει στα κανάλια και λέει κόψτε ό,τι έχετε και δώστε μου το 12-2».

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε αρχικά για τις συζητήσεις με το Star: «Είχαμε δυο συγκεκριμένα ραντεβού με το Star. Στο πρώτο μου είπαν να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, αλλά χωρίς τη βραδινή εκπομπή. Πήρα το χρόνο μου για να ξανασυζητήσω με το Star. Νομίζω ότι τώρα είμαστε σε καλό στάδιο χωρίς κενά στη σχέση μας».

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Δεν είναι τιμητικό για μένα να μου λες τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Αν με ρωτάς αν εγώ στριφογύριζα στα κανάλια, θα πω με βεβαιότητα ότι φέτος δεν πήγα σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό και δεν έκανα κανένα ραντεβού με κανένα στέλεχος.

Αν ο καθένας γνωρίζει κάτι, ας ανοίξει τα χαρτιά του. Εγώ, πάντως, αν βρεθεί φωτογραφία, αν βρεθεί άνθρωπος να πει ότι με είδε με το τάδε στέλεχος κλπ, τότε εγώ θα πω “Ζήνα είσαι μια ψεύτρα”. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι αν στριφογυρνούσα στα κανάλια, δεν είναι κακό, από αυτό ζούμε. Αν, λοιπόν, με απέλυε κανείς, βεβαίως και θα χτυπούσα τις πόρτες γιατί αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που είναι ταπεινός και που σέβεται τη δουλειά του.

Πάντως, αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι και ο Γιώργος, εάν ήθελε να αναζητήσει μια δουλειά, σίγουρα κι εκείνος θα πήγαινε σε κάποιο κανάλι να βρει δουλειά. Αν και νομίζω ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ φέτος έλεγε ότι κι εκείνος ενώ συζητούσε με το κανάλι του, είχε βρεθεί σε άλλο κανάλι και συζητούσε. Νομίζω αυτά τα ξέρει ο Γιώργος καλύτερα, αλλά εμένα δεν με θίγει τίποτα που ξεστομίζεται από στόμα άλλου και δεν θίγει τον άλλον που το ξεστομίζει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!