Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λύτρα: “Κι αν την είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω και είχε πεθάνει”

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως να αφήσουν ελεύθερο τον Απόστολο Λύτρα μετά την ομολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ένα από τα στοιχεία που φαίνεται πως συντέλεσαν στην απόφαση αυτή, είναι και το γεγονός πως η σύζυγος του ποινικολόγου κατέθεσε πως ήταν η πρώτη φορά που ο Απόστολος Λύτρας άσκησε βία επάνω της. Αυτό, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 18/6 μέσα από την εκπομπή της.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Επειδή έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο, θα πω κάτι ανθρώπινα και όχι σαν δημοσιογράφος, είναι σαν να πέρασαν το λάθος μήνυμα οι αρχές. Υποτίθεται ότι υπάρχει ένας αυστηρός νόμος, υπάρχουν οι γυναικοκτονίες και ένας άνθρωπος επειδή παραδέχεται τον ξυλοδαρμό και λέει ότι θα πάρει βοήθεια, τελειώνει εκεί η ιστορία;

Δε πρέπει να περάσουμε ένα πιο αυστηρό μήνυμα στους κακοποιητές;… Κι αν την είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω και είχε πεθάνει, θα ήταν η πρώτη φορά αλλά θα ήταν η μοιραία. Δε το λέω για τα πρόσωπα… αλλά υποτίθεται ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να σταματήσουμε την έμφυλη βία, τις γυναικοκτονίες, την κακοποίηση» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!