Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ήταν σε διάσταση έξι μήνες

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Απόστολος Λύτρας για τον άγριο ξυλοδαρμό της επίσης δικηγόρου συζύγου του μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Η σύζυγος του ποινικολόγου, Σοφία Πολυζωγοπούλου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16/6 σε ιδιωτική κλινική με βαριά τραύματα. Ο γιατρός που την εξέτασε τη ρώτησε αν έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας με την ίδια να απαντά καταφατικά και εν συνεχεία ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη του ποινικολόγου.

Η αποκάλυψη για την προσωπική τους σχέση

Ωστόσο, στην κατάθεσή της το θύμα φέρεται να υποστήριξε ότι έπεσε από τις σκάλες, κάτι που όμως δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το βαθμό των τραυμάτων του. Ο Απόστολος Λύτρας, σήμερα το πρωί, στην απολογία του παραδέχθηκε ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου της ενώ στις πρώτες δηλώσεις του μετά την απόφαση της εισαγγελέως εμφανίστηκε μετανιωμένος τονίζοντας ότι θα αναζητήσει τις αιτίες που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη και θα προσπαθήσει να θεραπευτεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε το πρωί της Δευτέρας 17/6 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση τους τελευταίους έξι μήνες. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο. Εκ τότε, ήταν σε διάσταση και έμεναν σε ξεχωριστά σπίτια, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έκαναν κάποιες προσπάθειες για να είναι και πάλι μαζί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!