Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Νίκο Αναδιώτη: “Μήπως έχεις μια υπερβολή στις τοποθετήσεις σου γιατί σου φέρνουν κοινό;”

Ο Νίκος Αναδιώτης λίγα 24ωρα μετά την εκλογή του ως Ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΝΙΚΗ» μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1, ξεκαθαρίζοντας τις τοποθετήσεις του για το Euro Pride που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Όσα είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ακούγοντας για άλλη μια φορά τις απόψεις του σχολίασε: «Μήπως έχεις μια υπερβολή στις τοποθετήσεις σου γιατί βλέπεις ότι αυτό σου φέρνει ένα συγκεκριμένο κοινό που σου έκανε καλό και στις Ευρωεκλογές;».

Ο Νίκος Αναδιώτης απάντησε: «Αυτά που πρεσβεύω και λέω δεν νομίζω ότι είναι προεκλογικά. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, καταλαβαίνει. Μπορεί να τα λέω με μια υπερβολή όπως λες, αλλά λέω αυτό που πιστεύω, την αλήθεια μου. Δεν βγήκα στα social media να το διαφημίσω».

Σχετικά με το Euro Pride, ο Νίκος Αναδιώτης σημείωσε: «Καλώς κάνουν την εκδήλωσή τους, δεν είμαι αυτός που θα τους επιτρέψει ή θα τους απαγορεύσει. Δεν με ρωτάει και κανείς αν μου αρέσει.

Αυτό που θέλει και η «ΝΙΚΗ», δεν διαφωνεί σε όλο, αλλά ήθελε να γνωρίζει το σημείο που θα γίνει όλο αυτό γιατί θέλει την Κυριακή να πάνε με το καροτσάκι με το παιδί τους κάποιοι  μια βόλτα και απλά ξέρουν σε οποιονδήποτε δρόμο συμβαίνει αυτό και βρεθούν απέναντι σε τέτοιες εικόνες θα έρθουν σε δύσκολη θέση».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!