Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef – Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: “Άμα δεν κάνω το χειρουργείο, κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο”

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» ήταν σήμερα ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος. Ο μεγάλος νικητής του MasterChef αποκάλυψε τι θα κάνει με το έπαθλο. Όπως αποκάλυψε, ένα ποσό θα το δώσει στους γονείς του, ενώ μέρος του επάθλου θα χρησιμοποιηθεί για ένα σοβαρό χειρουργείο που πρέπει ο ίδιος να κάνει.

Όσα είπε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

«Σίγουρα το πρώτο που θα κάνω είναι να δώσω ένα ποσό στους δικούς μου. Τόσα χρόνια έχουν κάνει τόσες θυσίες για εμάς, για να μας μεγαλώσουν εμένα και τον αδερφό μου, οπότε θα τους δώσω ένα ποσό να πάνε διακοπές όπου θέλουν στον κόσμο», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Σε ερώτηση της Ελένης Χατζίδου για το χειρουργείο που πρέπει να κάνει, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος απάντησε: «Πρέπει να το κάνω κι αυτό, καλά που μου το θυμήσατε. Το έχω αφήσει τρία χρόνια. Με το νεφρό μου είναι κάτι. Άμα το αφήσω, κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειαζόταν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει. Τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα. Τώρα θα το κάνω όμως».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!