Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λάκης Λαζόπουλος: “Γλιτώσαμε από τον Γιώργο Αυτιά, του δώσαμε 300.000 ψήφους για να φύγει από τον ΣΚΑΙ”

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε στο podcast του τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, την εκλογή του Γιώργου Αυτιά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος

«Γλιτώσαμε από τον Γιώργο Αυτιά, μου έφυγε ένα βάρος. Ένα πρόβλημα ελληνικό έγινε ευρωπαϊκό. 300.000 ψήφους του δώσαμε για να φύγει. Μην τις βλέπεις σαν ψήφους που του έδωσαν για να πάει στην Ευρωβουλή, κοίταξε τες ανάποδα σαν ψήφους που του έδωσαν να φύγει από τον ΣΚΑΙ. Μέχρι εμένα μου ήρθε να πάω να ψηφίσω τη νυφίτσα» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε για τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Μαλ…α που πετάξατε το χαρτί του Μητσοτάκη κι εξηγούσατε μία εβδομάδα πριν το πόθεν έσχες σας σε έναν κόσμο που ξέρει το πόθεν έσχες αυτών. Όποτε και να το παρουσιάζατε αυτό το κ…όχαρτο, θα είχατε πρόβλημα. Αυτό το χαρτί σας δείχνει σαν να είστε ο Βουτσάς σε μία ταινία που κάνει τον Άραβα σεΐχη και ξαφνικά είναι ένας από τους ίδιους κι απαράλλαχτους, τους χιολιοδανεισμένους. Δεν πείσατε τον κόσμο. Κάτι έχετε και δεν έχετε. Μεταφέρετε ελπίδα σε σπασμένη κούπα. Καθαρός νικητής των εκλογών ο Κυριάκος Βελόπουλος.»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!