Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – “Μας έκαψες”: Το μήνυμα που της έστειλε η Μαρία Αντωνά

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και αποκάλυψε το sms – παρατήρηση που της έκανε η Μαρία Αντωνά, μετά τα όσα δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor για τη σχέση της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όσα είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλώντας στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού, είπε: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκαν όλοι με την αποκάλυψη που έκανα για τη σχέση Λιάγκα – Αντωνά. Είναι μία σχέση για την οποία εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Στην τελική εγώ στα νότια μένω, μένουμε πολύ δίπλα, είμαι γειτόνισσα και μία καλή γειτόνισσα τα βλέπει όλα και τα λέει»

«Προχθές που βγήκαν η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας για φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί, ήμουν κι εγώ με τον Νεκτάριο. Τους είδαμε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Ο Γιώργος έχει αποκαλύψει τόσες σχέσεις του, γενικότερα μιλάει… Όσοι μένουν στα νότια προάστια, ξέρουν και βλέπουν. Όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε» πρόσθεσε επίσης η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε: «Έκανε ένα live η Μαρία Αντωνά για να ανακοινώσει ένα event που θα συμμετέχει. Της έστελνα μηνύματα και καρδούλες και μου λέει “Ελίζαμπεθ Ελέτσι μάς έκαψες” και θέλω να της πω ότι δεν σε έκαψα αγαπημένη μου. Δεν ήξερα ότι δεν έχει ανακοινωθεί, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι ότι δεν είμαι εχέμυθη».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!