Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίνα Λοτσάρη: Η παρέμβαση του συντρόφου της Χρήστου Λεμονίδη την ώρα που έδινε συνέντευξη

Με αφορμή το νέο επαγγελματικό της βήμα με τη δημιουργία του δικού της ατελιέ στο κέντρο της Αθήνας, η Νίνα Λοτσάρη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Όσα είπε η Νίνα Λοτσάρη

«Γενικά, η ζώνη ασφαλείας είναι κάτι που δε μου αρέσει στη ζωή μου, μόνο όταν είμαι στο αυτοκίνητο τη φοράω. Ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει με ρίσκο. Ήρεμη και ασφαλής θέλω να είμαι μόνο στην προσωπική μου ζωή» ανέφερε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη.

Στη συνέχεια, η Νίνα Λοτσάρη μίλησε για τη βοήθεια που έχει από τον σύντροφό της σε αυτό το επαγγελματικό βήμα.

«Τα παιδιά μου και ο σύντροφός μου, ο Χρήστος, ήταν οι πρώτοι που έμαθαν ότι ήθελα να ανοίξω το ατελιέ. Με στήριξαν πάρα πολύ. Ο Χρήστος είναι καθημερινά εδώ στο ατελιέ και δουλεύει, κανονικά. Με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι υπέροχο να το νιώθεις αυτό από τον σύντροφό σου. Είναι συνέχεια εδώ και δουλεύει νυχθημερόν θέλω να σου πω» είπε.

Σε αυτό το σημείο, εμφανίστηκε ο Χρήστος Λεμονίδης, ο οποίος ανέφερε, «Σε ακούω εγώ από μέσα να ξέρεις. Κοινώς με χώνει, με χώνει κανονικότατα. Αυτό» είπε χαρακτηριστικά κάνοντας τη Νίνα Λοτσάρη αλλά και τη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη να ξεσπάσουν σε γέλια.

Σε άλλο σημείο, η Νίνα Λοτσάρη είπε για τον σύντροφό της, «Ενεργειακά ο Χρήστος είναι ανώτερος από εμένα. Είναι ένας λαμπερός άνθρωπος. Δεν τον βλέπεις ποτέ με μούτρα, είναι η χαρά της ζωής. Το θαυμάζω αυτό στον Χρήστο. Δεν έχει ποτέ τις μαύρες του. Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί και δεν τον έχω δει ποτέ με τις μαύρες του. Ακόμα και κάποια ξεσπασματάκια που μπορεί να έχει, είναι για πολύ λίγο, μετά είναι με το χαμόγελο. Δεν έχει καμία μιζέρια, δε θα ήμασταν άλλωστε μαζί αν είχε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!