Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Shaya: Μετά τις Hi5 χρωστούσα πολλά λεφτά. Δούλεψα “κρυφά” στην επαρχία για να ξεχρεώσω

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Shaya και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο των Hi5 αλλά και πώς αποφάσισε να μείνει εκτός δουλειάς έως ότου βρει την καλλιτεχνική της ταυτότητα.

«Έχουν περάσει 21 χρόνια από τις Hi5. Προσπαθήσαμε να κάνουμε reunion αλλά ήρθε ο κορονοϊός και δεν τα καταφέραμε. Πέρασαν δύο χρόνια, άντε να μαζευτούμε γιατί μένουμε και σε διαφορετικές χώρες. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ!

Δεν με ενδιαφέρουν τα μεγάλα σχήματα. Για καλή μου τύχη μου έτυχε το Parfait που κάνουμε ένα dinner show και μου αρέσει πολύ. Παίζω διαφορετικούς ρόλους που επίσης μου αρέσει πολύ. Δεν είναι αυτό το μπουζούκι που δεν ταιριάζω. Το δοκίμασα, κάποια στιγμή ήταν ωραία αλλά δεν έχεις το σωστό κοινό. Είναι επιλογή μου να είμαι στην Ελλάδα και δεν φεύγω για κανέναν λόγο. Ταξιδεύω πολύ αλλά δεν έχω βρει πουθενά σαν την Ελλάδα. Το λατρεύω, μου ταιριάζει.

Πήγα στη Δανία και έκανα ένα μιούζικαλ, ωραία εμπειρία αλλά δεν άντεξα. Μετά από αυτό πήγα κατευθείαν στη Μύκονο, ζωάρα! Τώρα που έχει μεγαλώσει το παιδί μου είναι πιο εύκολο. Θα τραγουδάω σε κρουαζιερόπλοιο».

«Ήταν λίγο δύσκολα στην αρχή γιατί δεν ήξερα ακριβώς πώς θα ταιριάξω στο κύκλωμα. Δεν είχα άλλα 4 κορίτσια δίπλα μου, είχα άλλο ύφος μουσικής. Έκανα ένα διάλειμμα 3 χρόνια, δούλευα “μυστικά”. Βρήκα έναν άνθρωπο που ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό στη δισκογραφία και όλα άρχισαν να στρώνουν. Προβληματίστηκα, θα μπορέσω να κάνω πράγματα, θα μπορέσω να βρω τη δική μου θέση στον χώρο; Αλλά υπήρχαν πολλά βράδια που έλεγα “Θες να διασκεδάζεις τον κόσμο; Πάλεψέ το”. Ήταν δύσκολο, χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi5. Υπήρχε ένα πρόβλημα με μια λογίστρια, δεν πληρωνόταν η εφορία, μπήκαμε μέσα. Εμείς πληρώναμε πολλά από την τσέπη μας, πρόβες, παραγωγές και εν τέλει δεν έμεναν πολλά σε εμάς. Περάσαμε, όμως, και πολύ όμορφα. Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό. Ήταν ένα challenge, λέω θα δουλέψω κρυφά στις επαρχίες. Δεν ήθελα να βγει στον κόσμο τι κάνω ακριβώς, δεν είχα βρει την καλλιτεχνική ταυτότητα. Ήθελα να ξεχρεώσω, να βρω τι θέλω να κάνω και μου βγήκε όλο αυτό σε καλό».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!