Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάσος Νούσιας: “Όταν δουλεύεις με τη σύντροφο της ζωής σου, οφείλεις να το διαχωρίσεις”

Στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Νούσιας και μιλά για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και τη σύζυγό του που συνεργάζονται μαζί θεατρικά.

«Τελειώνοντας το λύκειο, είχα στο μυαλό μου τρεις κατευθύνσεις για να επιλέξω, τη γυμναστική ακαδημία λόγω πρωταθλητισμού, τη μηχανολογία και την υποκριτική. Ένας τραυματισμός στην επιγονατίδα με άφησε για πολύ καιρό εκτός, ενώ θα κατεβαίναμε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είμαι άνθρωπος ανήσυχος, τα νιάτα μου υπήρξαν και άγρια και ήρεμα.

Πάντα πίστευα ότι μια φροντισμένη δουλειά μπορεί να έχει και εμπορική και ποιοτική επιτυχία, δε διαχώρισα ποτέ το μέσο. Πρέπει να κάνεις επιλογές, δεν πας άκριτα από εδώ εκεί, γι’ αυτό και κατά καιρούς κάνω αποχές. Πριν την Έξαψη στο MEGA απείχα συνειδητά 6 – 7 χρόνια. Στην υποκριτική μπορεί να σε πιέζει η τριβή με έναν ρόλο που δεν μπορείς να ερμηνεύσεις, η σχέση με τους ανθρώπους ή ένα μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Υποδύομαι τον γέρο ψαρά στην παράσταση “Η θάλασσα και ο γέρος”, του οποίου βλέπουμε τη μετουσίωση όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα υπέροχο μπλε μάρλιν, ένα ψάρι του ατλαντικού ωκεανού. Ο Χέμινγουεϊ μας ταξιδεύει στο υπέροχο περιβάλλον της μάνας θάλασσας, ανακαλύπτεις πόσο επιδραστικά έχει δουλέψει ο άνθρωπος επάνω σε αυτήν. Το έργο γίνεται εφαλτήριο να μιλήσουμε για τη θάλασσα ουσιαστικά και υπαρξιακά, γιατί ο άνθρωπος πρέπει να ξαναδεί την σχέση του με όλο του το περιβάλλον. Η Μαρλίν έχει δημιουργήσει μια επικλινή πλατφόρμα, εκεί γίνεται η προβολή ενός 3D animation με τα πλάσματα της θάλασσας και βιώνουμε μαγικές στιγμές. Η περιοδεία μας ξεκινάει στις 25 Ιουνίου, από το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά.

Όταν δουλεύεις με τη σύντροφο της ζωής σου, οφείλεις να το διαχωρίσεις, δεν πρέπει να μεταφέρεται το σπίτι στη δουλειά και η δουλειά στο σπίτι. Έχει έναν βαθμό δυσκολίας, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Όταν δουλεύεις με τον άνθρωπό σου αποκτάς μια εμπειρία στο πώς να διαχειριστείς τα πράγματα. Θα πρέπει να βρεις αυτόν τον κοινό κώδικα με τη σύντροφό σου, αλλιώς δε θα μπορέσεις να συνεχίσεις. Εμείς μέχρι στιγμής κρατάμε μια καλή ισορροπία. Η ζωή έχει να κάνει με τον άνθρωπο και όχι με την ιδιότητα, η δική μας δουλειά κουβαλάει μεγαλύτερη ευαισθησία και μικρότερες ανοχές, είναι πιο ευμετάβλητη συναισθηματικά».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!