Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δωροθέα Μερκούρη: “Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Μπράβο”

Τη δική της επίδειξη μόδας διοργάνωσε η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γκάια και εκείνη δε θα μπορούσε παρά να είναι δίπλα της σε αυτό το νέο της βήμα.

Όσα είπε η Δωροθέα Μερκούρη

Στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Δωροθέα Μερκούρη ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται για την επίδειξη της κόρης της, η ίδια απάντησε λέγοντας, «Πάρα πολλή ζέστη αισθάνομαι… Η ζωή είναι αυτή που βλέπετε αλλά είναι και κανονική ζωή, μπαίνεις στο αυτοκίνητο, ζεσταίνεσαι, πρέπει να πας να φτιαχτείς,,, Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και περήφανη για την Γκάια που κάνει έτσι τα μικρά της βήματα και σιγά σιγά κάνει αυτό που της αρέσει».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τη σχέση με την κόρη της, η οποία είπε ότι είναι αρκετά υποστηρικτική μαζί της, με τη Δωροθέα Μερκούρη να απαντά,  «Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Α, μπράβο. Οι εφηβείες είναι δύσκολες και το λέω για να το ακούσουν κι άλλες μητέρες. Στην Γκάια υπάρχει ακόμη μια εφηβική συμπεριφορά, γιατί είναι μικρή. Επειδή το παιδί πρέπει να φύγει από το σπίτι, γίνεται τόσο ανυπόφορη η σχέση, που η φύση το κάνει έτσι για να υπάρχει αυτό το “ξεκόλλημα” του γονιού από το παιδί και του παιδιού από το σπίτι, έτσι ώστε να πεις “φτάνει, φύγε”».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!