Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοφία Μουτίδου: “Δεν πάω να κάνω παραστάσεις σε Βόλο γιατί ψήφισαν Μπέο και Σέρρες γιατί ψήφισαν Κώστα Καραμανλή”

Για τις δύο παραστάσεις που θα δώσει, η μία εξ αυτών στη Λάρισα, μίλησε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου στο Fay’s Time και εξήγησε τους λόγους που δεν πηγαίνει στον Βόλο και στις Σέρρες.

Όπως είπε η ηθοποιός και stand up comedian, η Σοφία Μουτίδου , ο λόγος που δεν επισκέπτεται αυτές τις δύο περιοχές, είναι γιατί η πλειοψηφία των πολιτών ψήφισε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Οι πολίτες του Βόλου ψήφισαν τον Αχιλλέα Μπέο και οι πολίτες των Σερρών τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ήταν υπουργός Μεταφορών στην τραγωνία των Τεμπών.

«Θέλω να επικοινωνήσω δύο παραστάσεις που θα κάνω. 1 Ιουλίου θα είμαι στο Αλκαζάρ στην Λάρισα, όπου είναι όλοι χάλια κι εκεί, τα νεύρα τους, στη Λάρισα. Ελπίζω να έρθουν και από τον Βόλο, γιατί εγώ δεν πάω στον Βόλο, έχω κάτι θέματα», είπε η Σοφία Μουτίδου και εξήγησε:

«Δεν πάω λόγω του Μπέου. Έχω θέματα, δεν μπορώ. Βόλο και Σέρρες δεν πάω, το δουλεύω με τον θεραπευτή μου. Γιατί έχουν τον Καραμανλή. Δεν μπορώ. Με τον Μπέο και τα Τέμπη έχω θέμα. Τον ψήφισαν. Εγώ δεν θέλω να πάω. Όσοι είναι από Βόλο και Σέρρες να έρθουν στη Λάρισα και όσοι είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα να έρθουν στο Ηράκλειο».

«Έχω κάνει πρόταση στη Σοφία και παλαιότερα και 3-4 φορές. Φέτος δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα», ξεκαθάρισε η Φαίη Σκορδά, απαντώντας στο ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο Πρωινό Σουσού.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!