Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας: Η on air αναφορά στη χθεσινή του έξοδο με τη Μαρία Αντωνά

Ο κοινός χρόνος που περνά πλέον ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά φαίνεται πως είναι αρκετός, με τις φήμες για μεταξύ τους σχέση να φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.

Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος φαίνεται ότι πέρασαν μαζί και τη χθεσινή τους ημέρα, κάτι που αποκαλύφθηκε από μια ανάρτηση που έκανε η Μαρία Αντωνά στον λογαριασμό της στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram Stories της από γνωστό στέκι στα νότια προάστια, ταγκάροντας πάνω τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Λεάννα Μάρκογλου και τον Πάνο Καλλίδη.

Η αναφορά του, στην χθεσινή έξοδο με τη Μαρία Αντωνά

Σε αυτή την έξοδο αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης 12/6 μέσα από την εκπομπή του, χωρίς ωστόσο να μιλήσει για την παρέα που τον συνόδευε.

«Παιδιά χθες πήγα για μπάνιο και έφυγα από την θάλασσα 10 το βράδυ κάτω στη Βουλιαγμένη. Ήταν μία πολυτέλεια, ήταν μία εικόνα μαγική σαν λίμνη, ήταν παιδάκια με γονείς και κάνανε μπάνιο στις 10 το βράδυ, τι ωραία εικόνα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!