Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κέβιν Σπέισι – Ξέσπασε σε κλάματα στην πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη: “Άπλωνα πολύ τα χέρια μου”

Καλεσμένος του Πιρς Μόργκαν βρέθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, ο Κέβιν Σπέισι προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής αποχής. «Άπλωνα πολύ τα χέρια μου» θέλησε να παραδεχθεί ο Χολιγουντιανός σταρ προκειμένου απολογηθεί για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης, οι οποίες τερμάτισαν την καριέρα του το 2017.

Λύγισε ο Κέβιν Σπέισι 

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων ανδρών μεταξύ 2001 και 2013 μετά από δίκη στο Λονδίνο, και το 2022 ένα αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε ακόμη μια αγωγή για σεξουαλική επίθεση.

Κατά τη διάρκεια της νέα τηλεοπτικής του εξομολόγησης, ο ηθοποιός αποκάλυψε στον Πιρς Μόργκαν πως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα προσπαθώντας να πληρώσει πολλά εκατομμύρια σε δικηγόρους. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Κέβιν Σπέισι ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στην τωρινή οικονομική του κατάσταση.

«Πρέπει να βάλω όλα μου τα πράγματα σε αποθήκη, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πού θα ζήσω τώρα. Υπήρξαν μερικές φορές που σκέφτηκα ότι θα καταθέσω αίτηση, αλλά καταφέραμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κέβιν Σπέισι στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Όσον αφορά το παλαιότερα χρόνια και τις αδυναμίες του, ο Κέβιν Σπέισι παραδέχθηκε παράλληλα πως «άπλωνε πολύ τα χέρια του» τονίζοντας, δε, πως άγγιζε κάποιον σεξουαλικά χωρίς να γνωρίζει ότι ο άλλος δεν ήθελε. Σε ερώτηση όμως σχετικά με το αν η συμπεριφορά του ήταν εγκληματική, ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι «ήταν ευγενικός με τους ανθρώπους. Θες να δεις αν είσαι ευγενικός, θες να δεις αν θα ανταποκριθούν θετικά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!