Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτο: Δείτε ποιος παρουσιαστής του Alpha εργάζονταν ως μεταφραστής σε gay site γνωριμιών!

Τον παρουσιαστή τον γνωρίσαμε μέσα από το «Κάψε το σενάριο», μια δική του ιδέα που προβαλλόταν για δύο σεζόν στο Mega, ενώ φέτος παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Quizdom» στον Alpha.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Φισφή, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για την απόφασή του να φύγει το 2006 για την Ολλανδία προκειμένου να εκπαιδευτεί στην τεχνική του stand up comedy, κάνοντας, παράλληλα, μια αποκάλυψη που λίγοι γνώριζαν.

«Επειδή δεν έτυχε να σπουδάσω στο εξωτερικό, ήθελα πολύ να ζήσω σε μια άλλη χώρα και να δω νέα πράγματα. Αυτή η εμπειρία μου με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν πιστεύω, πάντως, πως όλα στο εξωτερικό είναι καλύτερα. Έμεινα τέσσερα χρόνια και έκανα πολλές δουλειές για να επιβιώσω. Ξέρεις, το κλασικό κλισέ του καλλιτέχνη που κάνει οτιδήποτε για να ζήσει: Δούλεψα από βοηθός μάγειρα και σερβιτόρος, μέχρι μεταφραστής σε γκέι σάιτ γνωριμιών, υπεύθυνος tour στο Άμστερνταμ με βάρκες και επισκευαστής ποδηλάτων. Όλα αυτά για να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου όσο μάθαινα stand up comedy καθώς τον πρώτο καιρό δεν πληρώνεσαι από την τέχνη σου. Έπειτα ξεκίνησα να γράφω τη σειρά και γύρισα στην Αθήνα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!