Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάκης Ζαχαράτος: “Όταν είμαι σε σχέση είμαι μόνο ο εαυτός μου, όχι οι ρόλοι”

Στο «Στούντιο 4» μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/6) ο Τάκης Ζαχαράτος σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο πώς μπορεί να βγαίνει εκτός από τον ρόλο που κάθε φορά υποστηρίζει και επιστρέφει στον εαυτό του και τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, για το πώς είναι στα ερωτικά του ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Ο έρωτάς μου είναι η σκηνή. Μου φαινόταν ότι με εμποδίζει. Αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που έχει κατανόηση και ξέρει, μια χαρά είναι» σημείωσε αρχικά για να προχωρήσει σε μια αποκάλυψη στη συνέχεια.

«Όλες αυτές οι περσόνες είναι μόνο πάνω στη σκηνή. Θα ήταν “Ψυχώ”. Όταν έκανα τα πρώτα μου shows έκανα την Αλίκη (Βουγιουκλάκη). Τελειώνει η παράσταση, πηγαι΄νω στο καμαρίνι, βγάζω την περούκα και είναι το μαλλί μου καρέ και το φρύδι βγαλμένο. Τρόμαξα, αναρωτιόμουν πού είμαι εγώ.




«Ο Ανδρέας Βουτσινάς μού έλεγε ότι ένας καλλιτέχνης κάνει μια απογείωση και μετά προσγειώνεται, πρέπει να επιστρέφεις ξανά στον εαυτό σου. Όταν με σκηνοθέτησε, με ρώτησε αν κάνω ψυχανάλυση. Όταν του είπα όχι, με ρώτησε πώς περίμενα να είμαι καλός σε αυτό που κάνω, αν δεν ξέρω γιατί είναι έτσι αυτό το πρόσωπο. Ουσιαστικά με τον εαυτό σου είσαι. Μου φαίνεται άρρωστο να προσποιείσαι έναν άλλον εαυτό».

Ακόμα, μίλησε και για την επόμενη μίμησή του, σημειώνοντας ότι δεν επιλέγει εκείνος τα πρόσωπα, αλλά εκείνα πηγαίνουν σε αυτόν: «Είδα την Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι εγώ […] Είναι έτοιμη. Το μαλλί είναι Ζαχαράτος. Δεν είναι αυτό το μαλλί περούκα δική μου; Τώρα θα την κάνω. Την είδα προχθές έξαλλη… Και λέω, δώσε πόνο, έρχεται. Ήμουν σπίτι με τις πιτζάμες μου και με βρήκε».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!