Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς “αδειάζει” τη μητέρα του: “Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε για τη σύντροφό μου”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα μετά την επιστροφή του από το Ρολάν Γκαρός. Ο Έλληνας τενίστας ήρθε στην Ελλάδα για μία εβδομάδα μαζί με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα.

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις της μητέρας του η οποία επεσήμανε ότι η αγαπημένη του γιου της δεν έχει αυτοπεποίθηση.

Όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

«Δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα ξεκουραστώ. Το Ρολάν Γκαρός πήγε σχετικά εντάξει, φυσικά πίστευα ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων. Τα έδωσα όλα 100%» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Ήρθατε στην Ελλάδα με την κα Μπαντόσα και έτσι δίνετε τέλος στις φήμες χωρισμού…» του είπε η δημοσιογράφος, με τον ίδιο να απαντά: «Ναι, σωστά. Αυτό έχει γίνει εδώ και μερικές εβδομάδες».

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου. Η κα Μπαντόσα έχει πάρα πολλή αυτοπεποίθηση και δυστυχώς πρέπει να φύγουμε αυτή τη στιγμή. Με συγχωρείτε. Είμαι φανταστικά, το ίδιο και η Πάουλα. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία» συμπλήρωσε επίσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!