Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά στον αέρα: “Αυτός ο άνθρωπος τώρα πώς κοιμάται; Δεν μπορεί να το δεχθεί ανθρώπινος νους”

Σοκαρισμένη με τη στυγερή δολοφονία της 11χρονης από την Ηλεία εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή της για το φρικτό περιστατικό και το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) έκανε τις δικές της παρατηρήσεις προς τους συνεργάτες της.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

«Είμαστε όλοι μουδιασμένοι, δεν μπορεί να το δεχθεί ανθρώπινος νους αυτό με τη χθεσινή είδηση, το κοριτσάκι 11 χρονών που το σκότωσε ο θείος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για βιασμό… και τον άφησαν ελεύθερος. Δηλαδή εκεί ποιος φταίει; Είναι δυνατόν;», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα, ότι ίσως έκλεψε. Βίασε ένα παιδί και τον αφήνεις ελεύθερο να γίνει τι; Καλύτερος άνθρωπος; Με τι μυαλό έναν άνθρωπο που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο; Τι σκέφτεσαι; Ότι έχει αλλάξει και δεν θα το ξανακάνει;», συμπληρώνει εμφανώς ενοχλημένη η οικοδέσποινα του Fay’sTime.

«Αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε μετά. Πώς ένας άνθρωπος που βλέπει έτσι ένα παιδί και περνάει και στην πράξη μπορεί να αλλάξει τρόπο σκέψης; Ακόμα και το βλέμμα του μπορεί να αλλάξει; Όχι. Έκανε φυλακή αυτός ο άνθρωπος; Όχι. Άρα ποιος φταίει;», αναρωτήθηκε αμέσως μετά η Φαίη Σκορδά.

«Όσο φταίει αυτός, τόσο φταίει και ο άνθρωπος που τον άφησε έξω. Αυτός ο άνθρωπος τώρα πώς κοιμάται; Όλοι κάνουμε λάθη αλλά, όταν αφορά σε κάτι οικονομικό, λες: έκανες λάθος. Όταν όμως αφορά στα παιδιά, εκεί δεν υπάρχει… είναι όλα υπέρ του παιδιού. Είπα δεν θα το παίξουμε το θέμα σήμερα, συγνώμη», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Φαίη Σκορδά, δίνοντας πάσα για διαφημιστικά μηνύματα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!