Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νατάσσα Μποφίλιου: Πέρασα πολλά χρόνια προσπαθώντας με θυμό, είχα μέσα μου το “καλά, θα σας δείξω εγώ”…

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες, που έβγαλε αυτός ο τόπος τα τελευταία χρόνια έκατσε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και περιέγραψε το ταξίδι ζωής της μέχρι να καταφέρει να αποδεσμευτεί από τα δεσμά της.

Κόντρα στα στερεότυπα, αδιαφορώντας για τις γνώμες τρίτων εξήγησε πώς παρέμεινε αυθεντική και πιστή στον στόχο της που δεν ήταν η επιτυχία αλλά το να υπηρετήσει την Τέχνη της.

«Όλοι έχουμε δεσμά, εγώ είχα πολλούς ανθρώπους στο κεφάλι μου πρότυπα που ήθελα να υπηρετήσω την αξία από την οποία εμπνεύστηκα. Η αξία αυτών των ανθρώπων υπήρχε πολλά χρόνια στο κεφάλι μου ως “κοίτα που θες να πας, μην γίνεις αυτό, να πηγαίνεις πάντα προς αυτό”. Κι αυτό με έναν τρόπο παρόλο που με βοήθησε να βρω τον δρόμο μου ήταν πολλά χρόνια περιοριστικό εξομολογήθηκε στην αρχή.

«Απαλλάχτηκα πλήρως από αυτά τα δεσμά όταν κατάλαβα τι θέλω ακριβώς να κάνω στη ζωή μου. Και είδα ότι αυτό που θέλω να είμαι είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος, να πιστεύει, να αγωνίζεται, να μιλάει γι΄αυτό».

Σε άλλο σημείο ανέφερε:

«Ήμουν ένα παιδί που η αισθητική μου, αυτά που μου άρεσαν να κάνω δεν κούμπωναν με τις νόρμες και αυτό ήταν για εμένα μία περιθωριοποίηση. Μπορεί να μην συνέβαινε στη δημόσια εικόνα μου, γιατί πάντα ήμουν κοινωνική, αλλά μέσα μου ένιωθα ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα βρω κανέναν να τα μοιραστώ».

«Μετά έρχεται η κοινωνία. Είμαι μια γυναίκα όπως όλες οι γυναίκες που έχουμε μεγαλώσει σε αυτή την πατριαρχική κοινωνία που σου φοράει συνεχώς στερεότυπα καπέλα, το αντιμετώπισα πάρα πολύ, όπως όλες οι γυναίκες, όταν ήρθε η ώρα να βγω στη δουλειά, όποια κι αν είναι η εργασία. Χρειάζεται χρόνο για να απαλλαγείς από αυτά τα καλούπια. Υπάρχουν τα καλούπια που βάζεις μέσα σου, οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι, που δεν σε ενδιαφέρουν καν να τους ακολουθήσεις, αλλά τους βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου ως εμπόδιο».

«Υπήρξαν άνθρωποι που δεν συμφωνούσαν με τα τραγούδια μου, που με καλή πρόθεση… Δεν αναφέρομαι σε αυτούς με την κακή, γιατί θέλω να το ξεχάσω, πέρασα πολλά χρόνια προσπαθώντας με θυμό, είχα μέσα μου το “καλά, θα σας δείξω εγώ” τώρα που έχω μεγαλώσει δεν θέλω πια να νιώθω αυτό» ανέφερε η ερμηνεύτρια στον αέρα της εκπομπής του Alpha.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!