Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της, Μπάμπης Λαζαρίδης έγινε 19 ετών – Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του

Τα γενέθλιά του είχε πριν από λίγες ημέρες ο μεγαλύτερος γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, Μπάμπης, ο οποίος έγινε 19 ετών.

Ο γιος της γνωστής τραγουδίστριας είναι πλέον ένας νεαρός άνδρας, ενώ συχνά θα τον δούμε να διασκεδάζει σε νυχτερινά κέντρα στα οποία εμφανίζεται η μητέρα του.

Η Αγγελική Ηλιάδη διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 19α γενέθλιά του γιου της, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων. Φίλοι και συγγενείς της οικογένειας έδωσαν το παρών για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την ξεχωριστή ημέρα για τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, η τούρτα του Μπάμπη είχε σχήμα από ποδοσφαιρική φανέλα με το νούμερο 10 και το ψευδώνυμό του, το οποίο είναι «Laza»

Πρόσφατα, η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξή της στον Alpha Κύπρου αντέδρασε για τις φήμες και τα δημοσιεύματα που αναπαράγονται ανά διαστήματα και αφορούν την προσωπική της ζωή.

«Πάρα πολλές φορές έχουν γραφτεί πράγματα, αλλά θέλω να πω ότι εννιά από τα δέκα δεν ισχύουν. Σας το λέω πολύ ειλικρινά, αλλά και τα μέσα και τα έντυπα πρέπει κάτι να γράψουν για να γεμίσουν τις σελίδες τους και τα sites», ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!