Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νόνη Δούνια: “Το χειρουργείο καρδιάς το 2019 με έκανε να σκεφτώ την ουσία των πραγμάτων”

Η Νόνη Δούνια λίγα 24ωρα πριν τις Ευρωεκλογές, την Κυριακή 9 Ιουνίου, όπου είναι υποψήφια με την ΝΔ, μιλάει μεταξύ άλλων για την μάχη που έδωσε το 2019, με την περιπέτεια υγείας της, αλλά και την απώλεια του πατέρα της. Αυτές οι καταστάσεις την καθόρισαν, της άλλαξαν την κοσμοθεωρία, τις απόψεις και τις αντιλήψεις, στην καθημερινότητα, όπως η ίδια λεέι.

«Η απώλεια του πατέρα μου είναι το πρώτο περιστατικό που με έκανε να σκέφτομαι διαφορετικά. Να φιλοσοφήσω διαφορετικά τη ζωή. Η μητρότητα μου έφερε μια άλλη φιλοσοφία και το χειρουργείο καρδιάς το 2019 με έκανε να σκεφτώ την ουσία των πραγμάτων. Ολα αυτά μαζί έχουν να κάνουν και με την ωριμότητα. Δεν είναι η ηλικία, είναι η ωριμότητα που έρχεται με τα χρόνια και αυτό σε κάνει να φιλοσοφείς τη ζωή σου. Διαφορετικά δηλαδή τα πράγματα τα οποία με ενοχλούσαν στα 25 διαφορετικά στα 52 μου σήμερα», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια στο The Toc.

Και συνέχισε: «Οπότε σίγουρα η φιλοσοφία ζωής μου έχει αλλάξει και προσπαθώ να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να επηρεάζεται από οτιδήποτε αρνητικό γύρω μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κλείνω τα μάτια μου στα προβλήματα. Αλλά θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής. Τι μπορώ να κάνω; Την ευλογία που έχω να είμαι υγιής και να μπορώ να είμαι με την οικογένειά μου».

Όσο για το μότο ζωής της μετά από τις εμπειρίες που ανέφερε παραπάνω, η Νόνη Δούνια αποκαλύπτει: «Το μότο ζωής; Δεν έχω συγκεκριμένο μότο, αλλά σίγουρα αυτό που λέω στα παιδιά μας είναι να βλέπετε τη θετική πλευρά της ζωής. Να μη φοβάστε τις ανθρώπινες σχέσεις. Να μη φοβάστε να εκφράζετε αυτά που αισθάνεστε. Προκειμένου να φτάσεις σε ένα σημείο όπου θα νιώθεις ευτυχισμένος, πρέπει σίγουρα να περάσεις από πάρα πολλές δυσκολίες. Οι δυσκολίες στη ζωή μας δίνουν ένα τεράστιο μάθημα και μας κάνουν να απολαμβάνουμε τις επιτυχίες μας με μία άλλη ένταση».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!