Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρίνα Ψάλτη: “Είπα ψέματα για την υγεία του Γιάννη Φέρτη και καλά έκανα, τρελάθηκα όταν είδα το δημοσίευμα”

Η Μαρίνα Ψάλτη, που υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Φέρτη από το 2001 μέχρι και τη μέρα που ο σπουδαίος θεατράνθρωπος έφυγε από τη ζωή, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7/6 καλεσμένη στο «Στούντιο 4».

Αυτή είναι και η πρώτη συνέντευξη της  Μαρίνας Ψάλτη μετά από αρκετά χρόνια. Όπως η ίδια αποκάλυψε, ο λόγος που επέλεγε τα προηγούμενα έξι χρόνια να μη μιλάει τηλεοπτικά, ήταν η περιπέτεια υγείας του Γιάννη Φέρτη, τον οποίο ήθελε να προστατεύσει. Ακόμη, η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε για το πως βίωσε η ίδια την ασθένεια του Γιάννη Φέρτη αλλά και τον λόγο που είχε πει ψέματα για την υγεία του μετά τη κυκλοφορία σχετικού δημοσιεύματος.

«Έχω να μιλήσω έξι χρόνια στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις, και πολύ πιεστικές κάποιες φορές. Απλώς, λόγω της περιπέτειας της υγείας του Γιάννη Φέρτη, ήθελα να τον προστατέψω. Χαίρομαι που το κατάφερα. Ήμουν σαν τοίχος για εκείνον» ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη.




«Ήταν πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, εξαιρετικά δύσκολα. Έχω 2-3 εξαιρετικούς φίλους και ανά πάσα στιγμή ήταν δίπλα μου στο τηλέφωνο, γιατί κλείστηκα σπίτι μου. Και κυρίως βράχος ακλόνητος η αδελφή μου, η Ιωάννα. Αν δεν είχα την αδελφή μου, δεν ξέρω αν θα ήμουν σε αυτόν τον καναπέ να κουβεντιάζουμε», εξομολογήθηκε η  Μαρίνας Ψάλτη.

«Μέσα σε όλο αυτό έχεις και τον φόβο μην κρεμαστείς στα μανταλάκια. Υπήρχε η διαρροή μίας ανάρτησης… και είπα ψέματα και καλά έκανα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα το συγκεκριμένο πρόσωπο – δεν θέλω να πω όνομα – να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση χωρίς να με ενημερώσει», υπογράμμισε η ηθοποιός.

«Άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνα οι δημοσιογράφοι, είχα πάθει 7 εγκεφαλικά, ο Γιάννης ακόμα καταλάβαινε και κόντεψα να τρελαθώ. Το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα. Από μία εκπομπή επέμεναν και τους είπα: δεν ισχύει τίποτα, σας παρακαλώ, αφήστε μας ήσυχους», περιέγραψε αμέσως μετά η  Μαρίνας Ψάλτη.




«Αυτή η ασθένεια είναι πολύ σκληρή. Ο Γιάννης ήταν η αγάπη της ζωής μου. Πολλές φορές γονάτισα, λύγισα, πάθαινα πανικούς, δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα. Ζεις καθημερινά ένα θρίλερ. Ο άνθρωπός σου γίνεται κάτι άλλο και είναι πάρα πολύ σκληρό», εξομολογήθηκε η  Μαρίνας Ψάλτη για τη μάχη του αείμνηστου ηθοποιού με τη νόσο Αλτσχάιμερ.


Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!