Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνος Αργυρός: “Έχω περπατήσει 15 χιλιόμετρα για να δώσω μια σοκολάτα στο κορίτσι που μου άρεσε”

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο After Dark, τον «διαμαντένιο» Κωνσταντίνο Αργυρό, αυτή την Παρασκευή 7 Ιουνίου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλάει για τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του, για τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού, για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν αλλά και για αυτούς που τον αμφισβήτησαν.

Αναφέρεται σε όλα αυτά που τον κάνουν ευτυχισμένο στην προσωπική του ζωή και μοιράζεται μαζί μας το όνειρό του να κάνει τη δική του οικογένεια.

Φυσικά ακολουθεί ένα άκρως αποκαλυπτικό εξομολογητήριο με τις πιο hot ερωτήσεις. Άραγε θα καταφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός να απαντήσει με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Θέμη;

«Έχω περπατήσει 15 χιλιόμετρα για να δώσω μια σοκολάτα στο κορίτσι που μου άρεσε»
Η εκπομπή Πρωινό Σουσού παρουσίασε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα.

Όπως είπε, όταν ήταν 16 χρονών, είχε τσακωθεί με το κορίτσι του, δεν είχε καθόλου χρήματα για να μπορέσει να πάει να τη βρει, πήρε απλά μια σοκολάτα και έκανε 10-15 χιλιόμετρα με τα πόδια για να της τη δώσει.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!