Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Βραχάλη: “Συγκινούμαι όταν μιλάω για τον σύντροφό μου – Δεν είναι Έλληνας, μου μαθαίνει διεθνές ποδόσφαιρο”

Για το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή της τους τελευταίους μήνες, αυτό της μητρότητας, αλλά και τον νέο της σύντροφο, μίλησε η Χριστίνα Βραχάλη στην Ελένη Τσολάκη, και την εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το πρωί της Παρασκευής 7/6.

Όσα είπε η Χριστίνα Βραχάλη

«Με τη γέννηση της κόρης μου, νιώθω τον εαυτό μου πιο ήρεμο σε σχέση με το παρελθόν. Η κόρη μου ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που ευτυχώς είχα δουλέψει σε προσωπικό επίπεδο πολλά χρόνια, οπότε με κάποιο τρόπο, ενώ ήρθε ξαφνικά, ήμουν συνειδητοποίησα ότι ταυτόχρονα ήμουν και αρκετά προετοιμασμένη.

Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά επειδή τα αγαπούσα πολύ και το επάγγελμα που είχε επιλέξει να κάνω, δασκάλα ήμουν, είχε σχέση με τα παιδιά, φοβόμουν να μπω στη διαδικασία να γίνω μαμά, επειδή ξέρω καλά την ψυχοσύνθεσή τους. Δεν ήξερα αν μπορώ να αναλάβω αυτή την ευθύνη, οπότε δε με φανταζόμουν μαμά. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπήρχε, αλλά δεν ήταν στα σχέδιά μου» εξομολογήθηκε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

«Δε με δυσκόλεψε να επικοινωνήσω στους δικούς μου και στον κόσμο το διαφορετικό μοντέλο οικογένειας που έχω επιλέξει. Δε με δυσκόλεψε γιατί είναι η αλήθεια μου, η ζωή είναι απρόβλεπτη, και ταυτόχρονα πολύ όμορφη. Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση, δε με ενδιέφερε ποτέ το τι θα πει ο κόσμος. Ήθελα να κάνω ό,τι ήταν για να είμαι εγώ καλά. Από τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος, ό,τι αποφάσεις πήρα στη ζωή μου, ήταν για να είμαι εγώ καλά» ανέφερε σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος.

«Η κόρη μου είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Μεγαλώνει με πολλή ηρεμία και αγάπη μέσα στο σπίτι. Είναι ένα πολύ επικοινωνιακό παιδί, αυτό που θέλει θα στο ζητήσει με έναν τρόπο. Το μόνο που με δυσκόλεψε στις αρχές ήταν το κομμάτι της αϋπνίας. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη επειδή δεν κοιμόμουν. Τον τελευταίο μήνα ευτυχώς κάνει τα σερί της το βράδυ».

«Με τον σύντροφό μου θα μοιραστώ τα πάντα. Έχει μεγάλη καρδιά, είναι ελεύθερος άνθρωπος, είναι σίγουρος για τον εαυτό του πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει και στους άλλους, και είναι κι αυτό το χαμόγελο που μπαίνει σε έναν χώρο κι ανοίγει η καρδιά μου. Συγκινούμαι όταν μιλάω για τον σύντροφό μου. Δε νομίζω ότι ήταν τυχαίο που ήρθε σε μια ήρεμη κατάσταση της ζωής μου, ήμουν πολύ καλά με εμένα.

Ο σύντροφός μου ξέρει περισσότερο από εμένα στα αθλητικά. Αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν είναι Έλληνας. Μου μαθαίνει διεθνές ποδόσφαιρο» είπε τέλος για τον σύντροφό της η Χριστίνα Βραχάλη. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!