Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: “Παίρνουν τηλέφωνο και απειλούν, σου λένε: σε κόβω από παντού”

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα κατά της Μπέττυς Μαγγίρα σχολίασαν το μεσημέρι της Παρασκευής (7/6) η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έκανε μία ευρύτερη αναφορά σε ανθρώπους του χώρου που λειτουργούν υπόγεια και πραγματοποιούν χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά 

«Αν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μη θέλει ο άλλος να έχει δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να μας δυσκολέψει, καθένας φέρεται όπως πιστεύει και τον χαρακτηρίζει η συμπεριφορά του. Να σας μιλήσω εγώ για…», είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

«Το είδα σε δηλώσεις και με ενόχλησε πάρα πολύ ο τρόπος του Δημήτρη. Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Είναι πολύ άσχημο να λες «δεν θα ήθελα να δω τη Μπέττυ» και ότι «έναν χειμώνα πέρασα πολύ δύσκολα». Συγνώμη αλλά όλο αυτό ξεκίνησε από τον Δημήτρη Παπανώτα, είναι κακό. Κατά την άποψή μου, ούτε για πλάκα δεν το λες αυτό το πράγμα δημόσια», τόνισε από την πλευρά της η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Ο χώρος μας είναι δύσκολος. Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν ακόμα με χτυπήματα κάτω από το τραπέζι. Δηλαδή μπορεί να παίρνουν τηλέφωνο και να απειλούν και να λένε: εσύ συμπαθείς αυτήν, επειδή εγώ αυτή δεν τη χωνεύω, σε κόβω από παντού», ανέφερε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

«Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από το τραπέζι. Το θέμα είναι αν σε αγγίζουν ή όχι, ώστε να σε δυσκολέψουν», υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα στο πάνελ η Φαίη Σκορδά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!