Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Δούκας: “Σε μια κοινωνία που μου επέβαλλε να είμαι με γυναίκα, εγώ επέλεξα τον σύντροφό μου”

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Γιώργος Δούκας. Ο τραγουδιστής μίλησε για το νέο του βιβλίο, την αποχή του από τις πίστες, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Όσα είπε ο Γιώργος Δούκας

«Είμαι ο Γιώργος Δούκας, είμαι καλλιτέχνης και δηλώνω καλά μετά από πάρα πολλά.  Προσπαθώ μέσα από το βιβλίο μου να δώσω φωνή στις κακοποιημένες γυναίκες, αλλά και σε θέματα που αφορούν τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τα ομόφυλα ζευγάρια, την τεκνοθεσία. Η απώλεια του αδερφού μου ήταν το πιο τραγικό πράγμα που έχω ζήσει στη ζωή μου και το μεγαλύτερο τραύμα που φέρω μέσα μου», είπε αρχικλά ο Γιώργος Δούκας.

Ο Γιώργος Δούκας είπε στη συνέχεια: «Κάποιοι με έκριναν σκληρά για τον τρόπο που επέλεξα να είμαι μακριά από τα media. Κρίθηκα, σε μια κοινωνία που μου επέβαλλε να είμαι με μια γυναίκα, εγώ επέλεξα να είμαι με τον σύντροφό μου, μακριά από τα φώτα, κλεισμένος στο σπίτι μου, ανακαλύπτοντας τον Γιώργο, όχι τον Δούκα.

Ο Δούκας έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο Γιώργος γνώρισε τον άνθρωπό του, είμαστε μαζί 17 χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του καθενός. Είμαι ευλογημένος γιατί έχω πραγματικούς φίλους δίπλα μου, έχω μια οικογένεια που με στηρίζει και όταν τους είπα ότι αυτός είμαι και αυτό θέλω να κάνω».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Δούκας ανέφερε: «Το να ήσουν γκέι στα ‘90s ήταν καταστροφικό, πλέον είναι παρωχημένο. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν το προφανές να το κάνουν κρυφό και αυτό με εκνευρίζει. Με τον σύντροφό μου ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Είμαστε ίσοι με τους στρέιτ, γιατί πρέπει να υπερτονίσουμε ότι εμείς είμαστε γκέι;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!