Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Χρίσλα Γεωργακοπούλου: “Θα σε πάω στα όρθια για σουβλάκια, για σένα θα γίνω και ψαράς”

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει εκφράσει δημόσια το… ενδιαφέρον του για τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αφού μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, αφήνοντας μία αίσθηση φλερτ στον τηλεοπτικό αέρα. Σήμερα (6/6) ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης… ξαναχτύπησε, προσκαλώντας τη γνωστή δημοσιογράφο για φαγητό στη Θεσσαλονίκη.

Όσα είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

«Θέλω να κάνω μία φιλική, ανθρώπινη πρόσκληση στη φίλη μου τη Χρίσλα, να τη φιλοξενήσω στη Θεσσαλονίκη», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην πρωινή εκπομπή του Alpha λίγο πριν διακοπεί η απευθείας σύνδεση.

«Θα με φιλοξενήσετε για το Gay Pride; Εγώ θα έρθω μόνο αν πάμε μαζί στο Gay Pride», απάντησε με χιούμορ η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, με τον πρώην νομάρχη να ανταπαντά: «Εγώ είμαι αντίθετος στα παρά φύσιν. Σε βλέπω μοναχούλα να ψάχνεις για άλλη παρέα».

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισήμανε πως η συνεργάτιδά του προτιμάει τα ψάρια και η Κατερίνα Καινούργιου του πρότεινε να την πάει σε ένα καλό εστιατόριο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολίασε: «Θα την πάω στα όρθια να την κεράσω σουβλάκια. Για σένα θα γίνω και ψαράς».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!