Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τόνια Σωτηροπούλου για Κωστή Μαραβέγια: “Προτεραιότητά μας είναι τα ταξίδια”

Την Τόνια Σωτηροπούλου υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας την Τετάρτη 5/6 στην εκπομπή «Πρωινό».

Η γνωστή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψυχοκόρες», μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.

«Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι στις Ψυχοκόρες. Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι, από τα γυρίσματα, μετά που βγήκε στον ΑΝΤ1+ και είχε την αποδοχή του κόσμου. Ήθελα πολύ να είμαι στη σειρά. Έτυχε και γράφτηκε ο ρόλος της Άννας και μπήκα στη σειρά μετά. Αυτό που με ιντρίγκαρε πάρα πολύ, εκτός από τους συντελεστές, είναι η ιστορία, η σύνδεση με τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία μας ακόμη και σήμερα, αν και αναφέρεται σε άλλη εποχή. Χαίρομαι πολύ που έχει όντως πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που με σταματάει στον κόσμο και μου λέει τις ιστορίες του. Είναι όλο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, απλά έχει γίνει μια συρραφή. Είναι φριχτές οι ιστορίες και οι δουλοποίηση που υπήρχε. Υπήρχαν φτωχές οικογένειες που στέλναν το παιδί τους σε ένα πιο ευκατάσταστο σπίτι για καλύτερο μέλλον και κατέληγαν κλειδωμένες σε δωμάτια», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Όσον αφορά στον έγγαμο βίο με τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέφερε: «Το να παντρευτούμε στην Ύδρα ήταν επιλογή από κοινού. Κάνουμε συνέχεια ταξίδια με τον Κωστή, κατά κάποιον τρόπο είναι η προτεραιότητά μας τα ταξίδια. Στα ταξίδια προσπαθώ να κάνω λίγο απ’ όλα αλλά είμαι λάτρις της φύσης, με συγκινεί, αισθάνομαι δέος».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!