Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα “καρφιά” της Μαρίας Ιωαννίδου για την Ναταλία Γερμανού: “Είναι αδιάφορη και ασεβής, κάποτε ήμασταν σαν αδελφάκια”

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στο σπίτι της που κινδύνευσε να βγει σε πλειστηριασμό, αλλά και στη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού χαρακτήρισε την κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα «αδιάφορη και ασεβή», ενώ τόνισε ότι «δεν την ενδιαφέρει τι κάνω και πώς είμαι».

Αρχικά, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η Μαρία Ιωαννίδου ομολόγησε: «Σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδελφάκια».

Συγχρόνως για το γεγονός ότι δεν την καλεί στην εκπομπή της, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν με νοιάζει που δεν με καλεί στην εκπομπή της, με καλούν 15 άλλες εκπομπές».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε σχετικά με το σπίτι της, το οποίο κινδύνευε να βγει σε πλειστηριασμό.

Πάνω σε αυτό, περιέγραψε: «Το σπίτι μου το είχα και θα το έχω! Απλά τώρα δεν έχω λεφτά. Είχα μάθει να ζω με τα χρήματά μου, να κάνω το κέφι μου και τα ταξίδια μου και να ζω ακριβά. Αυτά τέλειωσαν όλα! Πούλησα ένα διαμέρισμα στο Μάτι, έχασα όλα μου τα λεφτά, για να κρατήσω το σπίτι που μένω. Και να πάω στα δικαστήρια, δεν ξέρω αν θα δικαιωθώ. Δεν έχω και τις ψυχικές αντοχές για να κάνω κάτι τέτοιο. Θα υπάρχουν εντάσεις, που τώρα δεν είμαι σε θέση να τις αντέξω. Ειδικά αυτόν τον καιρό που ξεπεράσαμε το πρόβλημα υγείας που είχε ο σύντροφός μου με τον καρκίνο. Περάσαμε μεγάλο φόβο μπορώ να σου πω».

Σε ερώτηση για το αν είχε πάρει ποτέ τηλέφωνο τη Ναταλία Γερμανού, προκειμένου να της ζητήσει οικονομική βοήθεια και εκείνη της την αρνήθηκε, η Μαρία Ιωαννίδου ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Όχι ποτέ! Δεν τηλεφωνιόμαστε με τη Ναταλία Γερμανού. Δεν την ενδιαφέρει τι κάνω και πώς είμαι. Με στεναχώρησε αρκετές φορές αυτό, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να ασχολούμαι γιατί η Ναταλία δεν μου μιλάει», περιέγραψε η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδελφάκια. Αργότερα την είχα σαν παιδί μου. Ήμασταν για πολλά χρόνια μαζί και είχαμε άριστες σχέσεις και επαφές. Ξαφνικά κάτι έγινε, κάτι άκουσε και έκοψε την επικοινωνία μαχαίρι. Είναι αδιάφορη και ασεβής, αυτό με ενοχλεί. Δεν με νοιάζει που δεν με καλεί στην εκπομπή της, με καλούνε δεκαπέντε άλλες εκπομπές».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου: «Όταν έμαθε ότι κινδυνεύει να χαθεί το σπίτι του πατέρα της, δεν σας πήρε τηλέφωνο για να σας βοηθήσει;», η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε: «Σκασίλα της! Εδώ γελάμε! Το σπίτι αυτό το είχαμε πάρει από κοινού με τον Φρέντυ. Τώρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το σπίτι μου. Έχω κάποιες υποχρεώσεις οικονομικές ακόμη που πρέπει να τακτοποιήσω και όλα καλά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!