Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανθή Σαλαγκούδη για Κοσμά Κουμιανό: “Γνωριστήκαμε σε φωτογράφιση περιοδικού για την κατάψυξη ωαρίων”

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα του Mega και στο «Πάμε Δανάη» για την πορεία της στα media της συνεργασία της με την ΕΡΤ αλλά και τα μηνύματα που έχει δεχτεί από haters στα social media.

«Είχα μία αμυντική στάση, γιατί δεν έχω ακούσει και λίγα και μάλιστα για πράγματα που δεν έφταιγα. Άκουγα να λένε ότι βρίσκω δουλειές εξαιτίας του πατέρα μου, είναι ανενεργός πολλά χρονιά από την πολιτική, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πορεία μου», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όσο για τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media: «Δεν απαντάω στους haters. Υπήρχαν περίοδοι που είχα ανά δευτερόλεπτο ένα υβριστικό μήνυμα στο twitter. Είχα στοχοποιηθεί από συνάδελφους στην ΕΡΤ που μου έκαναν “καψόνια”. Κανένας δεν μου ζήτησε “συγγνώμη”, απλά επιδίωκαν να έρθουν σε επαφή μαζί μου και μου μιλούσαν σαν να μην τρέχει κάτι».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον Κοσμά Κουμιανό: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, θα πω στον άμεσα ενδιαφερόμενο αν είμαι ερωτευμένη.

Γνωρίστηκα με τον σύντροφό μου σε μία φωτογράφιση που έκανα ένα εξώφυλλο σε ένα περιοδικό για την κατάψυξη ωαρίων, μετά χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε. Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι που ενδιαφερόταν να βάλει νυφικό, με ενδιαφέρει να έχω μία ισορροπημένη συντροφική σχέση», απάντησε στην κάμερα του Mega η Ανθή Σαλαγκούδη.





Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!