Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντιγόνη Ψυχράμη: “Θυμάμαι τη συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα πολύ όμορφα, ήταν σαν παιχνίδι για μένα”

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Αντιγόνη Ψυχράμη. Η ηθοποιός απάντησε για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά, ενώ θυμήθηκε και την εποχή που ως παιδί είχε τραγουδήσει και είχε παίξει στο βίντεο κλιπ «Με λένε Πόπη».

Όσα είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη

«Δεν είμαι πολύ καλά, άλλα… είμαι καλά. Είμαι στρεσαρισμένη πολύ. Ως παιδί ήμουν πάρα πολύ έντονη και αγοροκόριτσο, έπαιζα ποδόσφαιρο. Η μαμά μου μου είχε φέρει κάτι παπάκια δώρο και από την χαρά μου τα έπνιξα. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο έρωτας είναι αυτό της πρώτης ματιάς, ο έρωτας συμπεριλαμβάνει αγάπη, καθημερινότητα και ρουτίνα. Δεν ήθελα από μικρή οικογένεια και γάμους, μου το έβγαλε ο Δημήτρης», είπε αρχικά η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά, η Αντιγόνη Ψυχράμη είπε: «Την πρώτη κίνηση με τον Δημήτρη την έκανα εγώ. Μισώ στον Δημήτρη ότι είναι απόλυτος, όταν τσακωνόμαστε έχει πάντα δίκιο. Ο Δημήτρης δεν μπορεί σε έμενα ότι είμαι αφηρημένη και ξεχνάω πράγματα παντού. Όταν έχουμε να πάμε με τον Δημήτρη κάπου και αργούμε, συνήθως φταίει ο Μακαλιάς. Η μουσική μπήκε στη ζωή μου πολύ νωρίς, ήθελα να φύγω στο εξωτερικό για μιούζικαλ άλλα δεν το έκανα. Λατρεύω όταν συνεργαζόμαστε με τον Δημήτρη, λειτουργούμε πολύ καλά στην δουλεία».

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Νταλάρα στο «Με λένε Πόπη», η Αντιγόνη Ψυχράμη είπε: «Θυμάμαι την συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα πολύ όμορφα, ήταν σαν παιχνίδι για μένα. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που είδα τον εαυτό μου στο βιντεοκλίπ. Στο σχολείο είχα θέματα με τα παιδιά, πέρασα λίγο μοναχικά».

Κλείνοντας, η Αντιγόνη Ψυχράμη ανέφερε: «Φυσικά και αυτομαστιγώνομαι, το έχω από μικρή αυτό, ήμουν από μικρή σκληρή με τον εαυτό μου. Έχω τρελό θέμα με την καθαριότητα. Θα άλλαζα στο χαρακτήρα μου την γκρίνια, γκρινιάζω για τα πάντα στη καθημερινότητα μου. Αναφέρω τον Δημήτρη ως Μακαλιά, το κάνω από πάντα και δεν ξέρω γιατί».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!