Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: “Είμαι ο άνθρωπος που δίνει το χέρι του για βοήθεια ακόμα και εκεί που δεν πρέπει”

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης 4/6 και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια τα πράγματα αλλά και τη ζωή.

«Ξυπνάω με την προσμονή να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπώ, να μπορώ να είμαι παρών και να ονειρεύομαι νέους κόσμους… Είμαι τυχερός γιατί στη ζωή μου έχω ανθρώπους που μου δίνουν το χέρι στα δύσκολα, αλλά οι γονείς μου, με μάθανε να δίνω πάντα κι εγώ το δικό μου χέρι, ακόμα κι εκεί που δεν πρέπει» ανέφερε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Είναι λίγη η ζωή. Ας είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι γι’ αυτό που μας συμβαίνει κι ας τη χαρούμε τη ζωή. Τουλάχιστον, όταν μας συμβαίνει κάτι και είναι λάθος, να το βλέπουμε, να το καθαρίζουμε και να συγχωρούμε. Παλιά ήμουν θυμωμένος γιατί δε μπορούσα να διαχειριστώ μια πληροφορία που συναισθηματικά με κέντριζε σε ένα σημείο που το εγώ μου και η ευαισθησία μου δε μου επέτρεπαν να βλέπω καθαρά.

Οπότε, θυμώνεις με κάτι γιατί αρνείσαι να καταλάβεις ότι δε θα γίνει το δικό σου. Μεγαλώνοντας κατάλαβα το σπουδαίο μάθημα της υπομονής, και κυρίως να μάθω να συγχωρώ τον εαυτό μου για να μπορώ να συγχωρώ και τα λάθη των ανθρώπων γύρω μου… Στα 20 πιστεύεις ότι θα είσαι αθάνατος…» πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!