Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μανώλης Μαυρομμάτης: Μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία και χωρίς την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Ρένα Βενιέρη.

Ο 83χρονος αθλητικογράφος, Μανώλης Μαυρομμάτης, κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μεγάλη μάχη και να βγει από το νοσοκομείο μετά από ακριβώς τρεισήμισι μήνες νοσηλείας στο Νοσοκομείο σε απλό θάλαμο και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης μετά το εξιτήριο

Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν τα αδύνατα δυνατά και κατάφεραν τελικά να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τα σοβαρά εγκαύματα (δερματικά και εισπνευστικά) που υπέστη ο ίδιος και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη, όταν στις 18 Φεβρουαρίου 2024 το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε το ζευγάρι στην οδό Αναγνωστοπούλου, στο Κολωνάκι τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το αγαπημένο ζευγάρι έδωσε μαζί τη μάχη, όμως, η 80χρονη σύζυγος δεν τα κατάφερε. Πριν από περίπου 10 ημέρες, το Σάββατο 25 Μαΐου υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Φροντίδας του ίδιου Νοσοκομείου, αφήνοντας απαρηγόρητους τους δικούς της.

Συντετριμμένος από τον θάνατο της συζύγου του, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, ο Μανώλης Μαυρομμάτης, βγήκε μόνος του από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκε από τον γιo του σε ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης στο οποίο θα συνεχίσει την αποθεραπεία τοu, κυρίως στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της κινητικότητάς του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!